Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Vilextur Travel
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Revelion la Viena
329 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Ziua 1. BUCURESTI- BUDAPESTA
Ora 6:00 Plecare din Bucuresti din parcarea de la Ateneu (Rest. Cina), pe ruta Pitesti- Sibiu- Arad. Sosire si cazare la Budapesta. Optional: seara de folclor cu cina festiva ungureasca, degustare de vinuri, muzica lautareasca in cel mai mare labirint cu vinuri (88 km lungime) la crama Borkatakomba in Budapesta.

Ziua 2. BUDAPESTA – VIENA
Mic dejun. Tur de Budapesta: Parlamentul, Basilica Sf. Stefan, Bulevardul Andrassy,  Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Piata Eroilor, Biserica Sf. Matyas.
  Plecare spre Viena tur de oras Viena unde putem admira: Hundertwasserhouse, Ringstrasse, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Palatul Hofburg (exterior), Domul Sf. Stefan, Opera.
Optional, cina traditionala in pitorescul cartier Grinzing. Cazare in Viena - hotel Event Pyramide 4* sau similar   http://www.austria-trend.at/en/?id=epw

Ziua 3 VIENA
Mic dejun. Continuam vizita noastra cu Palatul Schonbrunn  care ne introduce in atmosfera vremurilor demult apuse, parcul construit in stilul gradinilor de la Versailles te imbie la plimbare . Pana spre seara timp liber in Viena. Sugeram vizitarea muzeelor din Palatul Holfburg sau a Kunsthistorisches Museum, ori shoping pe Mariahilfer Strase.         Seara participam la CINA DE REVELION.

                                                                                      LA MULTI ANI 2009 !!!
.  .
Ziua 4. INCURSIUNE IN INIMA ALPILOR
Mic dejun. Timp liber in Viena sau excursie optionala la Mariazell – Melk. Vizitam una dintre cele mai pitoresti statiuni montane din Austria, situata in inima Alpilor la peste 1000m altitudine. La intoarcere vizitam Abatia Melk.  Abatia este una din foarte rarele locasuri care a functionat continuu de la înfintarea acesteia în 1089 fiind dublată de rara distinctie de a fi fost si un loc al academismului teologic dar si laic. Aici putem admira splendoarea barocului austriac. Dupa intoarcerea la hotel, sugeram petrecerea unei seri de neuitat in renumitul Parc de distractii Prater.

Ziua 5.  VIENA  - BUDAPESTA
Mic dejun. Prima parte a zilei libere. Dupa amiaza se continua calatoria spre Budapesta unde optional se poate organiza o croaziera pe Dunare ( cu sau fara cina inclusa). Cazare la Budapesta.

Ziua 6. BUDAPESTA- BUCURESTI
Mic dejun. Plecare spre  Bucuresti. Sosire seara, dupa ora 23.30, in functie de trafic si formalitatile vamale.


PRETUL INCLUDE:
•  transport cu autocar modern, cu climatizare, clasificat 3***, cu scaune rabatabile si instalatie audio- video;
•  5 nopti cazare cu mic dejun in hot. 4* si 3* : 2 nopti in Budapesta dus- intors, 3 noapti la Viena
•  vizitele cuprinse in program;
• ghid insotitor din partea agentiei pe traseu

NU SUNT INCLUSE IN PRET:
• asigurarea medicala;
• intrarile la obiectivele turistice si serviciile de ghizi locali;
• deplasarea in Grinzing si transportul local in Viena sau Budapesta;
• excursiile si vizitele optionale (Cina traditionala in Grinzing 26 €, Mariazell – Melk  20 €, Croaziera la Budapesta 27 € cu cina sau 14 € fara cina, Seara folclorica 30 € toate minim 30 turisti).
• CINA DE REVELION  128 €–  OBLIGATORIE
Din Gura in Gura