Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Vilextur Travel
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Revelion la Praga
349 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
7 zile: Budapesta- Bratislava - Brno- Praga- Karlovy Vary- Karlstein - Praga- Viena

Ziua 1. BUCURESTI- BUDAPESTA
Ora 6:00 Plecare din Bucuresti din parcarea de la Ateneu (Rest. Cina), pe ruta Pitesti- Sibiu- Arad. Sosire si cazare la Budapesta.

Ziua 2. BUDAPESTA - BRATISLAVA- BRNO - PRAGA  Mic dejun. Plecare spre Praga cu scurte treceri prin Bratislava si Brno. Cazare in Praga- hotel Elizza 3* sau similar   www.elizza.cz    

Ziua 3 PRAGA – TUR DE ORAS
Mic dejun. Tur de oras:Manastirea Loreta; Castelul Praga (Hradul), Catedrala Sfantul Vit,Ulita de Aur, Cartierul Mala Strana cu biserica Sfantul Nicolae, Podul Carol, Primaria si Turnul cu Ceas, Cartierul Evreiesc, etc.. Cazare la acelasi hotel in Praga. Seara participam la CINA DE REVELION.

                                                                                      LA MULTI ANI 2009 !!! .  .
Ziua 4. PRAGA- KARLOVY VARY- PRAGA
Mic dejun. Timp liber in Praga sau excursie optionala la Karlovy Vary- binecunoscuta statiune balneoclimaterica cu izvoare termale si hoteluri luxoase care au atras aristocratia secolelor trecute.Putem admira Hotelul Termal, colonadele si izvoarele termale, Hotelul Pupp, Biserica Rusa.  Intoarcere la Praga pentru cazare.

Ziua 5. PRAGA- VIENA
Mic dejun. Plecare spre Viena cu o scurta oprire la renumitul castel Karlstein evocand perioada de glorie a Boemiei - tur de oras Viena unde putem admira: Hundertwasserhouse, Ringstrasse, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Palatul Hofburg (exterior), Domul Sf. Stefan, Opera. Seara cazare la Viena. Optional, cina traditionala in pitorescul cartier Grinzing.

Ziua 6. VIENA- BUDAPESTA  
Mic dejun. Vizitarea Palatului Schonbrunn si a gradinilor acestuia, apoi program liber in Viena. Sugeram vizitarea muzeelor din Palatul Hofburg sau a Kunsthistorisches Museum, ori shopping pe Mariahilfer Strasse. Deplasare spre Budapesta - tur de Budapesta: Parlamentul, Basilica Sf. Stefan, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Biserica Sf. Matias. Optional, la final de excursie se poate organiza o croaziera pe Dunare cu sau fara cina inclusa. Cazare in Budapesta.

Ziua 7. BUDAPESTA- BUCURESTI
Mic dejun. Plecare spre  Bucuresti. Sosire seara, dupa ora 23.30, in functie de trafic si formalitatile vamale.


PRETUL INCLUDE:
•  transport cu autocar modern, cu climatizare, clasificat 3***, cu scaune rabatabile si instalatie audio- video;
•  6 nopti cazare cu mic dejun in hot. 3* si 2* : 2 nopti in Budapesta dus- intors, 1 noapte la Viena, 3 nopti in Praga
•  vizitele cuprinse in program;
• ghid insotitor din partea agentiei pe traseu


NU SUNT INCLUSE IN PRET:
• asigurarea medicala;
• intrarile la obiectivele turistice si serviciile de ghizi locali;
• deplasarea in Grinzing si transportul local in Viena sau Praga;
• excursiile si vizitele optionale (Cina traditionala in Grinzing 26 €, Karlovy Vary 25 €, Croaziera la Budapesta 27 € cu cina sau 14 € fara cina, toate minim 30 turisti).
• CINA DE REVELION –  OPTIONAL
Din Gura in Gura